Un român judecat în Marea Britanie după ce a fost surprins masturbându-se în public

Un român  din Chelmsford care  s-a masturbat timp de 20 de minute, într-un parc, este judecat zilele acestea,  a relatat  Essex Live, pe 5 aprilie 2019.  La două luni după acest incident, el a sunat la Poliție spunând că se va înjunghia sau va ucide pe cineva. Românul Mihai Deme a fost reținut după ce a fost surprins masturbându-se în Central Park, în centrul orașului Chelmsford, în mijlocul după-amiezii, în octombrie anul trecut.

Mai mult, el s-a dovedit violent atunci când a fost reținut, scuipându-l pe polițistul care l-a oprit din „activitate”. Procurorul care s-a ocupat de caz a declarat în instanță că Deme se afla în Central Parc din Chelmsford, în jurul orei 15.30 și se masturba de 20 de minute.

După ce a fost reținut, românul a fost eliberat condiționat, fiindu-i interzis să mai intre în parcurile din oraș.

Cu două luni după acest incident, aceeași persoană a fost văzută mergând pe străzile din oraș înarmată cu un cuțit. „La 11 ianuarie, el a contactat Poliția pentru a spune că se va înjunghia sau va comite o crimă”, a spus procurorul.

„Apoi a fost văzut pe camerele de supraveghere, pe o stradă din Chelmsford, cu un cuțit cu o lamă de trei inci în mână”, a continuat acesta.„A fost arestat de către poliție și a fost dus la spital, după ce a fost rănit în celulă”, a mai spus anchetatorul.

Mai mult, Deme a scuipat un ofițer și a fost acuzat de ultraj și posesia unui obiect periculos, fiind condamnat pentru ambele infracțiuni. Judecătorul Jonathan Seely a explicat că Deme fusese, de asemenea, condamnat pentru o conspirație la jaf, în România, în 2007.
El a primit șapte ani de închisoare pentru aceasta, din care a executat patru.Judecătorul a decis că este necesar să se prezinte un dosar medical înainte ca Deme să fie condamnat.

De altfel, avocatul românului a spus că acesta are nevoie de îngrijire pentru sănătatea sa mintală. El a spus că Deme ar suferi de pierderea memoriei sau de întreruperi de memorie.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri