Un român judecat pentru crimă în Germania a cerut să fie condamnat la moarte.

A început procesul românului care și-a ucis prietena la Borgholzhausen, în Gütersloh, landul Renania de Nord – Westphalia. Judecătorii au cerut o expertiză psihiatrică, scrie Westfalen-Blatt citat de Ziarul Românesc.

La 8 ianuarie 2020, femeia a fost găsită moartă într-un apartament din mansarda unei case de pe Uphof, în Borgholzhausen.

Procesul a început înaintea celei de-a zecea secții penale a Curții Regionale Bielefeld. Nicolae I, în vârstă de 38 de ani, născut la București, este acuzat de uciderea partenerei sale de atunci, de 38 de ani, Florentina P.

După o dispută vocală, acuzatul, după ce băuse puțin, și-a trântit partenera la sol folosind violența fizică, acuzând-o că i-a insultat copiii.

În urma violenței, victima a suferit un traumatism craniocerebral masiv, cu pierderi de sânge considerabile și a murit foarte rapid din cauza inhalării și înghițirii sângelui.

La întrebările corespunzătoare ale președintelului completului de judecată, judecătorul Christoph Meiring, acuzatul a acceptat să facă declarații ample despre crimă și despre viața sa până în prezent.

Prin intermediul interpretului său, el a relatat că partenera sa l-a înșelat cu „șeful din România”. “Vreau să fiu condamnat la moarte “, a spus el judecătorului.

Prietena sa Florentina P. a fost marea lui dragoste. După ce a cunoscut-o pe messenger, a venit în Germania în octombrie 2019 și s-a mutat cu ea la scurt timp după aceea.

Nicolae I. a susținut în repetate rânduri despre „domni” care ar fi înscenat crima. Florentina i-ar cerut să-i rupă nasul pentru a obține bani de la „acești domni”. Apoi a împins-o și apoi a părăsit apartamentul. Înainte de asta, el a îmbrățișat-o ca să nu urle.

Chiar și cu prezentarea fotografiilor de la locul crimei și rapoartele anchetei, judecătorul Christoph Meiring nu a putut să prezinte o cronologie inteligibilă a locului crimei.

Procurorul Claudia Bosse nu este în măsură să spună ce s-a întâmplat în noaptea crimei. Când a fost întrebat cu cine s-a mai întâlnit în seara aceea, Nicolae I-a menționat pe fratele său și un coleg.

Se pare că acuzatul se afla deja în tratament psihiatric în România, deși el neagă vehement că este nebun. Judecătorul a decis să se efectueze o expertiză psihiatrică a deținutului în închisoarea Brackwede, unde acesta se află în prezent în arest.a

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri