Un român si-a bãtut cu biciul, pânã la sânge, sotia gravidã sub ochii celor sase copii!

O tânără de 33 de ani a fost stâlcită cu bătaia chiar de soţul său, cu care are şase copii şi se pregătesc pentru al şaptelea. Abuzurile bărbatului sunt crunte, nemiloase şi din ce în ce mai dese, însă femeia le-a îndurat ani de zile.

Totul a culminat cu o bătaie pe care bărbatul i-a dat-o femeii cu biciul, în faţa copiilor. Rudele au văzut-o cu răni groaznice pe corp şi au cerut ajutorul publicului, postând fotografiile pe Facebook, transmite publicația locală Vremea Nouă, joi 18 iunie.

“Ajutati-o pe sora noastră! Acel om bea mereu si o bate până o lasă lată. Copiii sunt traumatizati. Nici nu mai stim unde să adresăm acest strigăt de ajutor”, au scris pe Facebook surorile femeii bătute.

“Când am văzut pozele, am spus că dacă nici acum nu facem ceva, o omoară. Auzim că sunt centre pentru mame abuzate, pentru copii, dar de ce sora noastră nu poate beneficia de nimic? Ea s-a măritat la 16 – 17 ani cu acest om, crezând că va face o familie bună. Dar i-a fost mereu viata amară. Nu l-a lăsat, de frică. Si nu avea unde se duce. Odată, am luat-o la noi, dar el suna să o aducem acasă imediat. Când ne-am dus, el o astepta în drum, cu căruta, cu un par, gata pregătit de bătaie. A fost cumplit. A făcut sase copii cu el si ne-a spus că e însărcinată în două luni, cu al saptelea. El o bate si asa, însărcinată. Vrem ca autoritătile să o ajute cumva. El nu are loc de muncă, a mai lucrat pe la o stână, mai muncestre cu ziua”, a declarat sora ei, Gabriela, pentru vremeanoua.ro.

Autorităţile s-au sesizat, într-un final şi au emis un…ordin de restricţie împotriva bărbatului. De asemenea, el este cercetat şi pentru violenţe în familie, scrie presa locală.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,108FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri