Un român şi-a înjunghiat copilul în vârstă de 5 ani apoi a intrat cu mașina într-un copac și a murit

Caz cutremurător în județul Vrancea, unde un bărbat de 37 de ani și-a înjunghiat copilul de numai 5 ani, după care a fugit cu mașina si a suferit un accident mortal a transmis astăzi, 13 august, Europa FM. 

Nu se știu nici motivele pentru care bărbatul şi-a rănit copilul, nici circumstanţele producerii accidentului, însă anchetatorii iau în calcul varianta ca bărbatul să fi vrut să se sinucidă, după fapta comisă.

Copilul a fost preluat de urgență de o ambulanță și a fost supus unei intervenții chirurgicale. În prezent, copilul este conștient și stabil, fiind internat la terapie intensivă.

Bărbatul de 37 de ani, din București, venise aseară la părinții săi, în comuna Fitionești din județul Vrancea. La un moment dat, din motive încă neelucidate de anchetatori, el și-a înjunghiat fiul în vîrstă de 5 ani cu un cuțit în burtă, după care a fugit. El s-a urcat în mașină, iar câteva minute mai târziu a fost implicat într-un accident de circulație mortal. Potrivit anchetatorilor, mașina în care se afla bărbatul s-a înfipt într-un copac de pe marginea drumului, la Panciu, în urma impactului murind pe loc.

Procurorii iau în calcul, în cazul accidentului rutier, ipoteza unei sinucideri, mai ales că acul vitezometrului s-a oprit la 180 de km la oră. anchetatorii trebuie să stabilească dacă bărbatul a intrat intenționat cu viteză în copac sau dacă este vorba despre un accident cu altă cauză.

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru tentativă de omor și continuă cercetările.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,113FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri