Un român și-a luat BMW din Anglia, l-a pus pe platformă să îl aducă în țară și a rămas fără el pe autostradă, în Germania

Un român care și-a luat BMW din Anglia și l-a pus pe platformă ca să îl aducă în țară a rămas fără el pe autostradă, în Germania. Polițiștii i-au confiscat și duba care tracat BMW-ul spre România.

Un român care transporta pe platformă un BMW, din Anglia spre România, a fost oprit pe A3, în Germania, și lăsat fără întregul ansamblu auto și fără autoturismul de pe platformă. Românul improvizase remorca pe care ducea autoturismul, era una de fabricație proprie, informează peisteul oficial Poliția Germană.

Tânărul de 31 de ani conducea spre România cu vehiculul său complet nesigur când a pierdut una dintre roțile de pe remorcă, între intersecțiile Hochstadt-Nord și Pommersfelden, pe A3. A oprit, a încărcat roata în cabina șoferului și și-a continuat călătoria cu o viteză de aproape 50 km/h.

La Erlangen, el a fost oprit de poliție, care, pe lângă defectele tehnice considerabile, a mai constatat că bărbatul nu avea permis de conducere pentru a avea și remorca. A înțeles că nu mai poate continua călătoria, dar nu i-a păsat. În loc să parcheze la Autohof Erlangen-Tennenlohe, a mers mai departe.

O patrulă a poliției rutiere l-a găsit câteva ore mai târziu cu roata grav avariată în mașină.

În cele din urmă, remorca a fost dusă într-o zonă în cordonare a poliției. Au fost declanșate anchete împotriva șoferului cu privire la diverse infracțiuni administrative, conducere fără licență, daune materiale și furt.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri