Un român și-a ucis soția apoi a făcut un accident de mașină. Andrea era mama a doi copii

O crimă descoperită în Dâmbovița, în urma căreia doi frățiori, niciunul mai mare de doi ani și jumătate, au rămas ai nimănui, șochează prin dramatism.

Tatăl băieților și-a ucis soția pentru că o bănuia de infidelitate. În realitate însă, susţine sora victimei, bărbatul ar fi consumator de droguri și ar fi vrut banii primiți pentru concediul de maternitate și alocațiile copiilor ca să își cumpere hașiș. Individul a fost reținut după ce la scurt timp de la crimă s-a răsturnat cu mașina pe un drum județean și le-a mărturisit poliţiştilor că tocmai își omorâse soția.

Andreea era mama a doi băieți: unul de un an și patru luni și celălalt de doi ani și jumătate. Polițiștii au găsit-o moartă în locuința pe care socrii ei o aveau în Văleni – Dâmbovița. Soțul a fost cel care le-a indicat agenților unde să o caute după ce – pe un drum județean – bărbatul a provocat un accident.

Ionuț Șerban, martor: „A lovit podeţul de colo şi a venit cu roţile în sus.”

Accidentul în urma căruia s-a aflat de crimă a avut loc la 10 kilometri de locuința în care a fost omorâtă Andreea. Bărbatul se pare că tocmai plecase de acolo și voia să se întoarcă acasă, în Târgoviște, la copii. Agentul căruia i-a mărturisit crima a crezut că o mai poate salva pe tânără și a cerut ajutor la ambulanță.

Victoria Nedelcu, Serviciul de Ambulanță Dâmbovița: „O persoană care nu prezenta semne vitale. Prezenta semne de violență.”

Anchetatorii au stabilit că Andreea și soțul ei au plecat spre locuința socrilor cu o seară înainte de crimă. Este posibil ca bărbatul să fi plănuit omorul.

Au mers acolo doar ei doi și au lăsat copiii în grija părinților lui. El o suspecta pe ea că îl înșeală.

Daniela Marcu, localnică: „Ar fi trebuit să cadă la o înţelegere să nu ajungă aici. Existau posibilităţi mai multe să nu se ajungă aici. Într-un cuplu sunt probleme de rezolvat”

În familie erau și alte probleme – spun rudele celor doi. Andreea era în concediul de creștere a copilului și se plângea adesea că soțul nu se implică suficient în treburile casnice. În plus, el nu avea un loc de muncă și – susţin apropiații cuplului – intrase în depresie. Sora Andreei susține că bărbatul se și droga.

Cerasela Simion, sora Andreei: „Sora mea nu îi era infidelă. O perioadă au stat separați. Decât venea și îi cerea bani din alocația copiilor ca să își procure drogurile, pentru că nu avea. Era consumator de hașiș.”

Maria Iordănoiu, mătușa suspectului: „Tragedia asta este ceva ieșit din comun.”

Anchetatorii urmează să stabilească dacă soțul Andreei era drogat când a ucis-o. Individul este în custodia Poliției și pe numele lui există un dosar penal pentru omor.

Cei doi băieți ai cuplului sunt deocamdată în grija bunicilor. Direcția pentru Protecția Copilului Dâmbovița urmează să facă o anchetă socială.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri