Un român și-a ucis soția cu o foarfecă în Marea Britanie și apoi a susținut că aceasta ”a căzut cu spatele în foarfecă”

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul unei crime care a tulburat liniștea cartierului londonez Plumstead, la începutul acestui an. Românul care și-a înjunghiat mortal soția cu o foarfecă a dezvăluit în instanță motivul absurd care l-a împins să comită crima.

Vasile B., în vârsta de 40 de ani, era drogat când a atacat-o pe Constanța B., în vârstă de 49 de ani, în baia apartamentului lor din Plumstead, sud-estul Londrei. Când poliția a sosit la primele ore ale zilei de 4 aprilie, bărbatul le-a spus polițiștilor că femeia a căzut în foarfecă și așa s-a rănit. Ulterior, el a recunoscut că s-au certat pentru că soția lui a vrut să-și tundă părul și a insistat că nu i se potrivește.

Detaliile din anchetă au apărut în presă abia după ce bărbatul a fost condamnat pentru crimă la Woolwich Crown Court și va executa un minim de 21 de ani de închisoare.

Românul le-a spus polițiștilor că femeia a căzut cu spatele în foarfecă

Cuplul era împreună timp de trei ani, după ce s-au cunoscut online chiar înainte ca femeia să se mute în Marea Britanie cu serviciu, în august 2019.

Vasile B., tatăl a trei copii, depindea de veniturile femeii pentru a surpaviețui. El a chemat o ambulanță imediat după atac și le-a spus paramedicilor, șocați de balta de sânge în care au găsit-o, că pur și simplu a căzut într-o foarfecă.

Ofițerii de poliție care au intervenit au observat că încuietoarea ușii de la baie era stricată, semn că femeia încercase să se încuie în baie, înainte de a fi ucisă, scrie mylondon.news.

Românca a fost ucisă cu o lovitură de foarfecă în spate

Poliția l-a arestat pe român la fața locului, în interviurile ulterioare cu el acesta susținând că nu are idee cum a fost făcută rana mortală adâncă de 10 cm.

Emma Currie, de la Crown Prosecution Service, a declarat: „Constanta B. a fost o mamă și o bunica iubitoare care s-a mutat în Marea Britanie pentru a oferi o viață mai bună familiei ei, acasă, în România. Vasile B. a forțat-o la un stil de viață nefericit. El a controlat-o și a folosit-o pentru banii pe care i-a câștigat. În mod tragic, ea nu a putut niciodată să-și recunoască situația și le spunea familiei că este mulțumită să lucreze într-o brutărie românească din Londra”.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri