Un român, șofer de TIR nu mai este de găsit după ce a fost externat dintr-un spital din Germania

Un român, șofer de tir nu mai este de găsit de mai bine de șase zile, după ce a fost externat sănătos dintr-un spital din Magdeburg, transmite Evenimentul Zilei, miercuri, 8 aprilie.

Familia lui Cornel Ene, un șofer de autotren, a scris pe facebook că bărbatul s-a simțit rău, în timp ce se afla în cursă, și a mers la spitalul din Magdeburg, de unde a fost externat, după ce i-au fost aplicate anumite tratamente medicale.

După ce a ieșit pe porțile spitalului, pe Cornel Ene parcă l-a înghițit pământul. „Cel din fotografie este unchiul meu si este sofer de tir. Numele lui este Cornel Ene.

Pe data de 31.03.2020 s.a simțit rău si a fost internat intr.un spital din Magdeburg iar după ce a fost externat în aceeași zi a dispărut.

Este bolnav de diabet si are nevoie de medicamentaţie. Vă rog, daca cineva l-a văzut să ne anunțe!!!!!

Toate actele, banii, telefoane si carduri au rămas in cabină deci nu are bani nici de mâncare sau vreo cazare măcar. Vā rog daţi SHARE sā il găsim“, a scris Loredana, nepoata bărbatului.

Pentru un alt șofer roman de TIR coronavirusul a fost, din păcate fatal Un șofer român de TIR a murit infectat cu coronavirus în Italia. Daniel avea doar 38 de ani și a stat internat în stare gravă 20 de zile. E cea mai tânără victimă a virsului, în Abruzzo.

Daniel Siriteanu, un şofer român de TIR stabilit în Italia, a murit de coronavirus la numai 38 de ani, în spitalul din Chieti, unde a fost internat în terapie intensivă. Daniel trăia de 18 ani la Tollo (Chieti). Primarul localităţii şi-a exprimat condoleanţele, a relatat  publicația italiană  tgmax.it., luni 6 aprilie.

Daniel era șofer de TIR pentru o companie din Bisenti (Teramo), un oraș din zona roșie. Tânărul nu a avut alte patologii. S-a îmbolnăvit în urmă cu aproximativ douăzeci de zile și a ajuns în spital în stare critică.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri