Un șofer de TIR a leșinat în Marea Britanie. A găsit 39 de oameni morți în remorcă. Video

Şoferul TIR-ului în care au murit 39 de oameni a leşinat în momentul în care a ajuns la destinaţie şi a deschis remorca pentru a lua anumite documente a relatat DailyMail.

Mo Robinson, un irlandez în vârstă de 25 de ani, a ajuns pe 23 octombrie 2019 într-un parc industrial din Thurrock, o localitate situată în estul Londrei, acolo unde urma să îi lase pe toţi cei 39 de imigranţi care se aflau în remorcă.

Ne se cunoaşte, momentan, dacă şoferul de TIR cunoaştea sau nu faptul că în remorcă se aflau 39 de oameni, iar potrivit unor surse, tânărul a leşinat atunci când a ajuns la destinaţie, a deschis remorca şi a descoperit cele 39 de cadavre.

Toți cei 39 de oameni găsiți fără suflare într-un tir în Marea Britanie sunt cetăţeni chinezi, respectiv 31 de bărbaţi şi opt femei.

‘Când a deschis remorca şi a văzut toate cadavrele a fost oripilat şi a leşinat, la fel cum oricine ar fi făcut-o. El a fost cel care a sunat la Ambulanţă, iar apoi medicii au alertat Poliţia’, a declarat un prieten al şoferului pentru DailyMail.

Toţi cei 39 de imigranţi aflaţi în remorca TIR-ului au murit îngheţaţi, având în vedere că în interiorul remorcii temperatura era de -25 de grade Celsius.

Poliţiştii britanici au deschis o anchetă, şoferul fiind în continuare arestat pentru crimă, şi chiar au efectuat mai multe percheziţii la locuinţele unor indivizi care au legătura cu firma de transport.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri