Un șofer de TIR român și-a împușcat un coleg portughez în Italia, după o ceartă în trafic

Un şofer român de TIR, în vârstă de 36 de ani, a împuşcat un alt camionagiu în ochi, după ce s-au întrecut cu camioanele pe autostrada A10, fiecare luptându-se să-l depăşească pe celălalt prin orice mijloace, a transmis publicația italiană ligurianotizie.it.

Scandalul între cei doi a început vineri dimineața, 7 iunie,  la staţia de taxare Imperia, când unul dintre ei s-ar fi băgat în faţa celuilalt.

Totul s-a petrecut după o urmărire între două camionane a avut loc pe autostrada A10, în Italia. Un camion era condus de un şofer român în vârstă de 36 ani, iar celălalt de un şofer portughez, în vârstă de 55 de ani.

La un moment dat, la staţia de taxare Imperia, între cei doi şoferi a izbucnit un scandal monstru, care a continuat pe autostradă. Cei doi au început să se depăşească unul pe altul şi să se şicaneze în trafic, iar la un moment dat cei doi au oprit camioanele şi s-au luat la bătaie.

Lupta celor doi a luat sfârşit după ce românul a scos un pistol cu aer comprimat şi l-a împuşcat pe camionagiul portugez în ochi. Apoi s-a urcat la volanul camionului său, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, îndreptându-se spre Genova.

Poliția a sosit la faţa locului imediat, însă şoferul român nu mai era la locul faptei. Totuşi, cu ajutorul unor mărturii de la faţa locului şi a camerelor de pe autostradă au reuşit să-l blocheze pe şoferul pistolar lângă Varazze, precizează ligurianotizie.it.

Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri