Un șofer român de camion beat a făcut pagube de cel puțin 100.000 de euro în Germania. Șase mașini avariate, șase persoane rănite.

Mai multe persoane au raportat luni, 26 iulie,  în jurul orei 18.45, un accident în care au fost implicate mai multe vehicule. Polițiștii sosiți la fața locului au arestat un șofer român, în vârstă de 43 de ani.

Conform informațiilor inițiale, românul conducea pe șoseaua L1107 în direcția Bonfeld un camion-platformă pe care transporta două tractoare noi.

În zona intersecției cu Buchäckerring / Autohof 24 a avariat șase mașini. Stilul de conducere haotic al șoferului de camion a cauzat daune materiale de cel puțin 100.000 de euro.

Potrivit poliției, șase persoane au fost rănite ușor în urma accidentului.

În timpul inspecției ulterioare a șoferului de camion, acesta s-a arătat complet lipsit de remușcări și chiar a început să urle. A refuzat efectuarea pe loc a unui test de alcoolemie, dar mirosea puternic a băutură, ceea ce ar explica comportamentul său nesăbuit.

Devenind din ce în ce mai agresiv, a trebuit să fie încătușat. După consultarea procurorului responsabil din Heilbronn, șoferul camionului a fost arestat.

Un total de zece patrule de la secțiile de poliție Eppingen și Weinsberg și de la poliția rutieră Weinsberg au fost mobilizate la locul accidentului, informează Poliția din Heilbronn.

blank blank blank

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri