Un șofer român de TIR a fost găsit mort în cabina camionului său aflat într-o parcare din Italia

Un șofer român de TIR a fost găsit mort marti, 20 august, în cabina camionului său aflat într-o parcare din Italia. Macabra descoperire a avut loc în jurul orei 9:00, pe autostrada A11, în dreptul localității Lucca, direcția spre Viareggio.

Cea care a dat primul semnal de alarmă a fost fiica românului nostru, care probabil a presimțit că ceva nu este în regulă fiindcă a încercat să-l contacteze prin telefon, fără succes, de mai multe ori în cursul serii trecute, a informat publicația La Gazzetta di Viareggio.

După alte încercări de a intra în contact cu el și în această dimineață, fiica șoferului român a decis să sune la societatea de transporturi unde tatăl său lucrează și a cerut ajutorul colegiilor săi pentru a-l găsi. Nici colegii n-au reușit să-l contacteze, dar aceștia au localizat camionul prin sistemul GPS și apoi au trimis pe cineva să verifice la fața locului.

Conaționalul nostru a fost găsit fără viață la volan și cu motorul pornit. La fața locului au fost chemate atât autoritățile, cât și o ambulanță, dar personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a salva viața șoferului român. Se presupune că bărbatul murise deja cu câteva ore înainte de a fi găsit de colegul său, iar viața sa ar fi fost răpusă de un infarct.

Pentru moment presa din peninsulă nu a oferit mai multe informații referitoare la identitatea șoferului român.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,098FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri