Un șofer român de TIR alergat prin pădure de poliția franceză. S-a urcat băut la volan și a provocat un grav accident

Un șofer român de TIR la volanul unui cap tractor a provocat un accident  pe șosea, apoi a fost alergat prin pădure de polițiști și arestat, în Franța. Victima lui are leziuni foarte grave la coloana vertebrală.

Un accident a avut loc pe D461, lângă Epenoy, marți, 5 mai, în jurul orei 17:15, când un cap tractor condus de un șofer român a intrat în plin în spatele unui autoturism condus de un bărbat de aproximativ 50 de ani transmite publicația franceză estrepublicain.fr

A fost un șoc de o violență rară, mai scrie estrepublicain.fr, deoarece mașina s-a rostogolit de mai multe ori, înainte de a se opri pe un câmp. Șoferul camionului a fugit imediat. Pompierii din Valdahon au fost nevoiți să intervină cu ustensile de descarcerare pentru a scoate victima din mașina sa. Bărbatul a suferit răni grave la coloana vertebrală.

Jandarmii brigăzii din Valdahon l-au găsit repede pe șoferul fugar. A fost prins ​​în pădure, între Epenoy și Adam-les-Vercel. El a fost arestat imediat și ulterior s-a descoperit că era rupt de beat. Conform datelor furnizate de poliția franceză românul s-a urcat la volan cu 1,04 g alcool la un litru de sânge.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri