Un șofer român de TIR de 33 de ani și-a pus capat zilelor

Un tânăr şofer de TIR s-a aruncat de la etajul spitalului din Nehoiu, sub ochii îngroziţi ai bolnavilor de la Terapie Intensivă a transmis publicația reporterbuzoian.ro.

Totul s-a întâmplat duminică dimineaţă, 5 mai 2019, la numai o oră după ce tânărul din Nehoiu a fost mutat pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Orăşenesc Nehoiu.

Potrivit presei locale, tânărul şofer de TIR, în vârstă de 33 de ani, era consumator de alcool şi avea mari dureri abdominale din această cauză.

Medicii l-au tratat pentru etilism cronic, iar pentru că a devenit agitat, duminică dimineaţă a fost mutat pe Secţia de Terapie Intensivă şi a primit tratament pentru sevraj. Mai mult, un medic anestezist l-a sedat pentru a se linişti. După numai o oră, în timp ce în salon se aflau medici, asistente şi alţi pacienţi, tânărul s-a aruncat în gol de la primul etaj al spitalului.

Deşi înălţimea nu era foarte mare, tânărul şofer de TIR s-a aruncat în cap, astfel că lovitura puternică i-a fost fatală.
Tânărul era căsătorit de trei ani şi lucra ca şofer profesionist la o firmă din Buzău, notează reporterbuzoian.ro. Trupul bărbatului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei. Familia a fost informată despre tragedie, însă rudele nu își pot explica de ce Bogdan ar fi putut comite un asemenea gest. Cadrele medicale sunt de părere că lipsa alcoolului i-a provocat tânărului acea stare de agitație și l-a determinat să sară pe geam.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,096FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri