Un şofer român de TIR profesionist a murit la doi paşi de casă, în maşina personală, după ce a provocat un teribil accident

Un tânăr de 24 de ani a murit la volan în noaptea de duminică spre luni, 12 martie, după ce a pierdut controlul autoturismului, a lovit un copac şi s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp cu autoturismul. Bărbatul era şofer de TIR experimentat, făcând curse în toată Europa a relatat astăzi Adevărul.

Accidentul s-a produs duminică noaptea, în jurul orei 03:00, pe drumul judeţean 151, între localităţile Şintereag şi Şieu Odorhei, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Adrian Măgheruşan şi-a luat doi prieteni şi a mers la un local situat la câţiva zeci de kilometri de Şirioara, satul său natal.

Acesta îşi serba ziua de naştere, tânărul împlinind 24 de ani vineri, în data de 9 martie. După ce au mâncat la localul în cauză, cei trei au pornit spre casă.

Între Şintereag şi Şieu Odorhei, la câţiva kilometri de casă, tânărul de 24 de ani a pierdut controlul volanului, a mers câţiva zeci de metri pe acostament, după care a lovit un copac şi s-a răsturnat de mai multe ori pe un câmp din apropiere.

Echipajele medicale l-au găsit pe tânărul şofer în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a putut fi salvat. Prietenii săi au scăpat fără răni grave din accidentul care a transformat autoturismul într-un morman de fiare.

„Din primele cercetări, un autoturism având conducătorul auto şi doi pasageri, a pierdut controlul direcţiei de mers, a rulat parţial pe acostament, ultterior s-a izbit de un copac, după care s-a răsturnat mai în faţă. A rulat 150 de metri pe şanţul de pe marginea drumului. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto”, a declarat subinspector Pop Vasile, din cadrul Poliţiei Beclean. 

Adrian Măgheruşan trăia de ani buni din şoferie. De doi ani, acesta efectua şi curse în afara ţării. În ciuda experienţei, prietenii spun că viteza l-a ucis. Acul vitezometrului s-a blocat la 140 de km/h.

Acesta a mai avut un accident de circulaţie destul de serios în urmă cu un an sau doi. Rănile suferite atunci nu au fost grave, însă autoturismul a fost distrus în totalitate.

Ca o ironie a sorţii, cel mai bun prieten al tânărului a murit în urmă cu doi ani, în aceeaşi zonă, în timp ce mergea acasă de la acelaşi local. Autoturismul în care se afla a intrat sub un TIR.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri