Un șofer român de TIR s-a trezit cu 4 imigranți în remorcă, în Germania. Ce a făcut românul

Un român, șofer de TIR, care făcea o cursă între Italia și Belgia, a avut parte de o experiență neplăcută  în Germania.

Aflat în apropierea localității Neunkirchen, bărbatul s-a uitat în oglinda retrovizoare și a observat conturul unui om sub prelată. Temându-se de ce este mai rău, bărbatul a sunat la Poliție și a oprit TIR-ul pe banda de urgență de pe autostradă, relatează saarbruecker-zeitung.de.

Poliția federală germană a trimis un echipaj care a inspectat camionul descoperind o ascunzătoare imprivizată în care se aflaupatru migranți – trei adulți și un copil. Străinii erau un liberian de 20 de ani, o cameruneză de 28 și o nigeriancă de 34 de ani cu fiica sa de 6 ani.

Românul și-a încărcat vehiculul pe un tren în Italia, la Novara, urmând să călătorească până în Freiburg. În timp ce dormea într-un compartiment al trenului, o persoană necunoscută a tăiat partea de sus a prelatei pentru a permite imigranților să intre, aceștia călătorind în camion până în Germania.

În Freiburg, camionul a fost descărcat de pe tren și românul și-a continuat voiajul spre Belgia. Bărbatul a observat că ceva era în neregulă numai în Neunkirchen. A anunțat imediat poliția și pasagerii clandestini au fost duși la un centru pentru imigranți, excepție făcând liberianul care a fost arestat fiindcă era deja înregistrat ca solicitant de azil în Italia.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri