Un șofer român de UBER a câștigat 40.000 de euro în Marea Britanie, de pe urma prostituatelor

Mario Nicolae, un român în vârstă de 41 de ani, care, „oficial”, era șofer de Uber în Colindale, a ajuns în fața justiției britanice, fiind acuzat de proxenetism, informează  The Mirror.

În urma unei anchete amănunțite, declanșate după un denunț de anul trecut, care s-a terminat cu închiderea unui bordel din Dartford, s-a constatat că românul a câștigat o mică avere de pe urma femeilor pe care le scotea „la produs”.

Autoritățile britanice au crezut, într-o primă fază, că Mario Nicolae câștigase circa 500.000 de lire sterline de pe urma fetelor.

După o analiză atentă a cazului, anchetatorii au ajuns la concluzia că românul a câștigat aproximativ 40.000 de lire de pe urma prostituatelor cărora le era „pește”. El le ajuta pe femei să-și găsească clienți, le trimitea telefoane, prezervative, le aranja chiar și locuri pentru aventuri. Procurorul a adăugat că femeile nu erau nici constrânse, nici nu lucrau în condiții „neplăcute sau degradante”.

Mario Nicolae a negat acuzațiile, dar pe 3 iulie a pledat vinovat pentru toate capetele de acuzare la adresa sa. Românul nu are condamnări anterioare și a declarat că soția lui este însărcinată și că este singurul susținător al familiei, inclusiv al mamei sale bolnave care se află în România. Pentru aceste motive, el a solicitat „îndurare” judecătorilor, să nu-l trimită după gratii.

Condamnarea a fost amânată, dar Nicolae a fost avertizat de judecător că va face închisoare.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri