Un tâmplar român și-a luat zilele în Italia. Compania la care muncea nu-l plătea și nu avea bani să-și întrețină familia

Un tâmplar român s-a sinucis într-un parc din Italia şi i-a lăsat soţiei sale un teribil bilet de adio. Femeia l-a căutat toată noaptea, împreună cu poliţiştii, după ce bărbatul plecase de acasă şi nu se întorsese. A fost găsit spânzurat într-un parc, astăzi, a relatat pubicația La Repubblica.

Ivan Simion avea 53 de ani şi locuia în Orbassano, lângă Torino. Era tâmplar şi miercuri seara a plecat de acasă fără să spună nimic familiei. Târziu în noapte soţia sa a alertat carabinierii, speriată că bărbatul nu se întorsese. Femeia le-a spus poliţiştilor că se teme de ce e mai rău, în ultima vreme bărbatul fiind afectat de mari probleme financiare.

Joi, 29 martie,  la prânz poliţia a descoperit corpul acestuia atârnând de un ştreang, în parcul Stupingi, de la marginea oraşului Torino. Asupra lui s-a găsit un bilet de adio: “Nu am fost plătit de luni de zile, nu mai pot să îmi întreţin familia, prefer să mă duc!”

Reprezentanții Codacons au declarat, cu referire referitor la acest caz: „Procuratura din Torino trebuie să stabilească acum responsabilitatea companiei pentru care a lucrat muncitorul român, pentru a se verifica dacă, după cum pare în acest moment, au fost omise plăți sau au avut loc alte comportamente care au condus muncitorul să ia decizia extremă. În caz de omisiuni din partea companiei, proprietarii trebuie investigați pentru instigare la sinucidere.”

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri