Un tânăr român a fost abandonat în fața unui spital din Germania, în urma unui teribil accident de muncă

Robert Remetea, un tânăr român în stare gravă a fost abandonat în fața spitalului, în Germania, după un accident de muncă. A fost înregistrat ca persoană necunoscută, iar soția lui, care e în țară, a reușit după căutări disperate să dea de el, transmite Observator.

Robert Remetea, un tânăr gorjean care lucra la o firmă de demolări în Germania a suferit un grav accident de muncă. Soția lui, Anca Remetea, cere sprijin pe paginile de socializare pentru a afla detalii despre starea de sănătate a lui Robert, de care nu poate da de două zile. Acesta ar fi internat în spitalul municipal din Wolfsburg, ca persoană neidentificată. Adică, cineva l-a dus la spital după accident și l-a lăsat fără acte asupra lui în fața spitalului, abandonându-l.

Femeia spune că soțul ei lucra în Germania la o firmă de demolări. Aceasta a primit în urmă cu două zile un telefon de la un coleg al soțului său, care a anunțat-o că Robert a suferit un accident de muncă, fiind prins sub un perete de beton și că ar fi suferit fracturi la ambele picioare.

„Soțul meu Remetea Robert a plecat de acasă în 10 ianuarie 2020 pentru a semna un contract de muncă la o firmă pe nume Linkamp, firmă care se ocupă cu demolări, având ca șef de șantier un anume Bernad C. din Hațeg. În data de 23.04.2020 am fost contactată de unul din colegii lui de muncă, român fiind pe nume A. Dan, care mi-a relatat următoarele: ‘soțul tău a suferit un accident în timpul muncii și anume o placă de ciment s-a rupt și i-a rupt ambele picioare’.

Am rugat să îmi spună dacă era conștient, dacă era lovit la cap, tot ce am mai putut întreba până să cedez… mi-au zis să aștept că încearcă ei să ajungă seară la el să îi ducă un telefon să ia legătură cu fetița lui de 5 ani care îl așteaptă seară de seară. După așteptări nu am avut nici un răspuns, am sunat la firmă și pe numitul
Bernad C. și niciun răspuns… colegii nu mai spun nimic le este frică…“, spune femeia pe facebook.

După nenumărate telefoane, și-a găsit soțul la un spital din zona Wolfsburg. „Nu știu limba germană și am căutat pe cineva cu suflet bun să mă ajute să căutăm spitalul unde l-au dus pe soțul meu deoarece mi-am dat seama că ceva nu este în regulă deoarece pe mine nu m-a contactat nimeni de la firma respectivă că să îmi transmită cele întâmplate.

Am sunat în final la spitalele din zona Wolfsburg și l-am găsit la numitul spital Krankenhaus Sauerbruchstraße 7, 38440 Wolfsburg, Germania, că și persoană neidentificată în stare foarte gravă“, mai scrie femeia.

Ea crede că se încearcă de fapt o mușamalizare a acestui caz care reprezintă un accident de muncă și de aceea nmeni nu îi spune nimic în mod oficial. „Ieri 24.04.2020 am reîncercat disperată să i-au legătură la firmă și în final mi-a răspuns numitul Bernad C. și mi-a transmis că ‘pe el nu îl interesează și că el este șef de șantier nu de personal. Cine l-a pus să vină în Germania?

Atunci am înțeles că vor să mușamalizeze tot ce s-a petrecut și că de asta ei l-au lăsat acolo ca și persoană neidentificată… Vă rog din suflet, ajutați-mă! Sunt disperată și îndurerată! Oricine mă poate ajuta rog să mă contacteze în privat”, a scris Anca Remetea, citată de ObservatorTv.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri