Un tânăr român întors de sărbători acasă, de la muncă din străinătate, a murit carbonizat în urma unui teribil accident

Un tânăr de 23 de ani și-a găsit sfârșitul într-o mașină care a ars ca o torță în noapte la sfârșitul lunii aprilie 2019. Este vorba despre Matei Andrei, care tocmai venise din străinătate pentru a petrece Paștele alături de familie, în câteva luni iubita lui urma să-i dăruiască un copil. Nimeni nu i-a putut sări în ajutor. Din păcate, bărbatul nu a mai apucat să iasă din maşină şi a murit carbonizat.

Andrei lucra în Franţa, la firma de construcţii a fratelui său. Se întorsese în România pentru a petrece sărbătorile alături de părinţi şi cei 8 fraţi. Spre seară, a împrumutat o maşină de la cel care avea să-i fie naş de cununie şi a plecat în ultima lui cursă.

Momentele dramatice au fost filmate de un alt şofer, care a transmis live pe Facebook nenorocirea. Din păcate, acesta nu a putut face nimic pentru bărbatul aflat în Opel. S-a izbit cu mașina de un copac și apoi automobilul a luat foc.Pentru Matei, nu s-a mai putut face nimic.  Acesta a fost găsit  de pompieri carbonizat.

 Deocamdată, nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii accidentului.Din primele cercetări, polițiștii  au două variante. Una ar fi că bărbatul a adormit la volan iar a doua că i s-ar fi făcut rău.

Pe contul de Facebook al bărbatului, de la aflarea veștii, au curs multe mesajele de condoleanțe. Pentru cei care l-au cunoscut, moartea acestuia este un șoc scrie publicația locală botosaneanul.ro.
” Odihneste-te în pace prieten drag. Ai plecat dintre noi dar în gandul și în inima noastra vei ramane mereu viu. Fie ca Dumnezeu sa te așeze de-a dreapta Lui pentru à putea veghea de sus asupra familiei și pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu să te odihneasca în pace!” a scris Gabi Alina.

”Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi de durere fără margini. Sincere condoleanţe,Dumnezeu să te ierte!” a postat o altă tânără.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri