Un TIR a accidentat mortal un bărbat și o femeie pe DN 71. Cei doi mergeau pe șosea

Doi navetişti, soţ şi soţie, au fost accidentaţi mortal, marți dimineaţă, 12 martie, de un TIR, pe Drumul Naţional 71, care leagă Bucureşti de Târgovişte, în localitatea Bâldana. Inițial s-a crezut că doar bărbatul a murit dar după ce TiR-ul a fost ridicat a fost descoperit și trupul neînsuflețit al soției sale, prins sub TIR.

Femeia de 49 de ani şi bărbatul de 60 de ani, mergeau pe jos, către staţia de autobuz, când au fost izbiţi în plin de vehiculul care s-a răsturnat în urma impactului. Grav este că astfel de nenorociri se pot repeta oricând, pentru că în comună nu există trotuare, spun medicii.

Accidentul a avut loc în zorii zilei, în condiţii de lapoviţă, într-o curbă periculoasă. Şoferul susţine că nu n-a văzut pe nimeni pe şosea. Toţi cei adunaţi la faţa locului au fost convinşi că doar un bărbat a fost lovit.

Tudor Grecu, șoferul TIR-ului: „Mergea pe şosea pietonul, ploua şi nu l-am văzut în scurt. Circula fără vestă, aproape pe mijlocul şoselei era. Aveam cam 30 – 40 la oră.”

La două ore după accident, când TIR-ul a fost ridicat, cei prezenţi au descoperit cu durere ca şi soţia bărbatului a fost victimă a accidentului.

Ionela Pop, fiica victimelor a declarat pentru PRO-TV: ”S-a răsturnat un TIR aici în curbă şi a căzut peste ei. Părinţii mei mergeau la muncă, mama lucra la o fabrică de medicamente, iar tatăl la hotel. Erau navetişti.” Localnicii spun că astfel de tragedii sunt oricând posibile, pentru că în satul lor nu există trotuare.

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele şoferului, de 61 de ani, pentru ucidere din culpă.

 


Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,109FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri