Un TIR a derapat azi noapte în Botoșani și s-a ciocnit cu o mașină de teren

Un TIR care a derapat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe o şosea din Botoşani, a ajuns pe celălalt sens de mers şi a lovit violent o maşină de teren a relatat astăzi Pro TV.

Bărbatul aflat la volanul TIR-ului spune că nu a mai putut controla vehiculul din cauza zăpezii de pe carosabil. În urma impactului puternic, şoferul autoturismului de teren a rămas încarcerat şi, după ce a fost eliberat, a fost transportat la spital.

Scenele s-au derulat vineri noapte, pe drumul naţional care face legătura între Botoşani şi Vamă Stânca – Costeşti. Şoferul TIR-ului le-a spus poliţiştilor că nu a mai putut controla mastodontul din cauza zăpezii de pe şosea şi a ajuns pe celălalt sens de mers. În încercarea de a redresa mastodontul, a lovit o maşină de teren care circula regulamentar.

Bărbatul aflat la volanul autoturismului a rămas încarcerat. O ambulanţă care trecea în acele clipe prin zonă a oprit, iar paramedicii i-au acordat îngrijiri omului.

Între timp, au ajuns şi pomperii, care s-au chinuit mai bine de 20 de minute să îl scoată pe conducătorul auto din maşina de teren. Victima a fost transportată la spital cu multiple răni la nivelul capului şi al mâinilor.

Poliţiştii au început cercetările şi, dacă se va ajunge la concluzia că drumarii nu au curăţat şoseaua corespunzător şi acest lucru a dus la producerea accidentului, cei vinovaţi riscă să fie amendaţi.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri