Un ziarist britanic către Theresa May: „Am pașaport românesc. Voi fi deportat?” Ce a răspuns premierul britanic

Un jurnalist de la revista GQ a creat un moment bizar la o petrecere în Londra unde se afla și premierul Theresa May.

Potrivit The Sun, Nimrod Kamer, corespondent de artă pentru publicația amintită, a interpelat-o pe Theresa May în timp ce se fotografia alături de aceasta: „Am pașaport românesc. Sunt pe cale de a fi deportat?”.

Nu, nu ești”, a venit răspunsul din partea primului ministru britanic. Mai mult, aceasta i-a explicat propunerea pe care guvernul a făcut-o oficialilor eurpeni în legătură cu drepturile cetățenilor britanici. „Nu este același lucru cu cel oferit inițial de Uniunea Europeană”, a continuat jurnalistul. La care Theresa May a replicat: „Este foarte asemănător, una dintre diferențele cheie este instanța de judecată”.

Sunt încă îngrijorat”, a spus Kamer.

Redactorul șef al publicației The Spectator, organizatoarea petrecerii, a intervenit în discuție și a spus că „va fi bine”, mai scrie The Sun.

Kamer este un jurnalist cunoscut, el confruntându-se cu președintele SUA, Donald Trump, înainte de alegerile din 2016.

Întrebat despre discuția cu premierul britanic, acesta a spus: „M-am dus la evenimentul The Spectator doar pentru a o întreba pe Theresa May despre Brexit. Mă bucur că trăiesc într-o democrație în care toată lumea poate vorbi aleșilor chiar dacă nu sunt invitați la petrecere”.

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri