Unui român i s-a interzis să meargă pe bicicletă în Marea Britanie. Motivul este uluitor

Un tânăr român de 20 de ani este acuzat de 21 de atacuri sexual e asupra a 19 femei, într-o perioadă de șase luni. Conform celor relatate ieri, 14 septembrie, de Daily MailConstantin Bărbuțu este acuzat că pălmuia femeile peste fund în timp ce mergea pe bicicletă.

El a apărut în fața Curții Magistraților din Brighton, unde s-a decis trimiterea cazului la Curtea Coroanei, superioară primei instanțe.

„Două victime l-au identificat și toate victimele vor trebui să o facă în prezența interpretului. Cazul are o complexitate care depășește această instanță. Nu este un incident unic. Sunt o serie întreagă de incidente. În mod evident, este o chestiune serioasă “, a spus procurorul care se ocupă de caz.

Femei din Brighton și Hove au raportat 24 de incidente de acest fel,  în care un individ pe o bicicletă le-a pălmuit peste posterior sau a făcut gesturi sexuale față de ele.
Poliția Sussex a declarat că majoritatea incidentelor raportate au avut loc în timpul nopții, între septembrie 2016 și februarie 2017.Magistratul a trimis cazul luna viitoare la Curtea Coroanei și i-a interzis lui Bărbuțu să mai meargă pe bicicletă sau să își procure documente de călătorie în acest timp.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri