Home Români de pretutindeni Unui român i s-a interzis să meargă pe bicicletă în Marea Britanie....

Unui român i s-a interzis să meargă pe bicicletă în Marea Britanie. Motivul este uluitor

El este Constantin Bărbuțu. Sursa foto Daily Mail

Un tânăr român de 20 de ani este acuzat de 21 de atacuri sexual e asupra a 19 femei, într-o perioadă de șase luni. Conform celor relatate ieri, 14 septembrie, de Daily MailConstantin Bărbuțu este acuzat că pălmuia femeile peste fund în timp ce mergea pe bicicletă.

El a apărut în fața Curții Magistraților din Brighton, unde s-a decis trimiterea cazului la Curtea Coroanei, superioară primei instanțe.

„Două victime l-au identificat și toate victimele vor trebui să o facă în prezența interpretului. Cazul are o complexitate care depășește această instanță. Nu este un incident unic. Sunt o serie întreagă de incidente. În mod evident, este o chestiune serioasă “, a spus procurorul care se ocupă de caz.

Femei din Brighton și Hove au raportat 24 de incidente de acest fel,  în care un individ pe o bicicletă le-a pălmuit peste posterior sau a făcut gesturi sexuale față de ele.
Poliția Sussex a declarat că majoritatea incidentelor raportate au avut loc în timpul nopții, între septembrie 2016 și februarie 2017.Magistratul a trimis cazul luna viitoare la Curtea Coroanei și i-a interzis lui Bărbuțu să mai meargă pe bicicletă sau să își procure documente de călătorie în acest timp.

Exit mobile version