Victor Ponta face dezvăluiri bombă despre Liviu Dragnea. Aduce dovada că Tel Drum e a șefului PSD

Fostul premier Victor Ponta face o dezvăluire bombă despre Liviu Dragnea. Ponta dezvăluie că Liviu Dragnea i-a adus în Guvern un document prin care i-a cerut să treacă lacul Belina în proprietatea CJ Teleorman, lac care ulterior a ajuns la Tel Drum.

Ponta a explicat că la scurt timp a fost invitat de Liviu Dragnea pe lacul Belina, însă la acel moment știa că este o proprietate privată a lui Dragnea, nu o proprietate a Tel Drum. Lacul Belina a fost făcut celebru în momentul în care Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au mers la pescuit de știuci.

”Domnul Dragnea mi-a cerut, a facut de altfel hartia pentru guvern, pentru trecerea acelui lac (nr. Belina) la Consiliul Judetean Teleorman.(…) M-am si enervat dupa aceea, si am vorbit si cu Sorin Grindeanu, si i-am zis, Sorin, tu stii unde te duci? Nici eu nu am stiut unde ma duc. Cum poate sa ne puna in situatia asta, sa mergem in locuri ale lui Tel Drum? (…) Am fost destui oameni invitati acolo fara sa stim ca era proprietatea Tel Drum, am aflat de la dvs de la presa acest lucru. (…) Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului Dragnea, daca stiam ca ma duc intr-un loc al Tel Drum nu m-as fi dus”, a declarat Victor Ponta, într-un interviu pentru Hotnews.

Victor Ponta susține că serviciile de informații și DNA cunosc totul despre Tel Drum, dar liderul PSD este protejat.

”Serviciile de informatii, si DNA, cunosc totul despre Tel Drum de foarte multi ani. Unde a fost protectia sau poate nu-i nimic ilegal, habar nu am. Dar de ce nimeni nu a facut nimic in acesti ani, e o intrebare la care eu nu am raspuns, nu stiu daca il aveti dvs. Dar e clar ca e o protectie, totusi”, a mai spus Ponta.
Fostul premier susține că inclusiv la nivel de Guvern, Liviu Dragnea a ajuns să se certe cu Dan Șova, ministru al Marilor Proiecte la momentul respectiv, pentru că dezavantajaze Tel Drum.

”Am avut destule discutii pe tema  CNADNR-ului (n.r. Compania Nationala de Drumuri), pe tema…daca nu ma insel, conflictul intre domnul Dragnea si domnul Sova a pornit de la CNADNR, dupa aceea sigur a degenerat pe alte chestiuni (…)  faptul ca este dezavantajat Tel Drum-ul, chestiuni de genul asta”, a mai dezvăluit Victor Ponta.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri