VIDEO: Accident groaznic aseară la Brăila. Un BMW s-a făcut praf

Accident teribil pe Bulevardul Independenței din Brăila. Un tânăr de 23 de ani aflar la volanul unui BMW înmatriculat în Buzău a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina, pe rând, de un WW Polo, un copac, apoi a ricoşat într-un stâlp.

Nenorocirea s-a produs aseară,  duminică 24 noiembrie, în jurul orei 22.45.Șoferul de 23 de ani se deplasa dinspre strada Școlilor, către Calea Călărașilor. Probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil umed și zonă cu linii de tramvai, a pierdut controlul volanului, s-a lovit de un capac, apoi de un autoturism WW Polo, pe care l-a avariat, apoi a ricoşat într-un stâlp.

Trei roți ale vehiculului au zburat pur și simplu, iar bucăți din mașină au fost împrăștiate pe carosabil pe o rază de peste 30 de metri. Șoferul a ajuns îmn stare extrem de gravă,  în comă, la spital.

Traficul a fost blocat în zonă, până la îndepărtarea resturilor de la autoturism de pe carosabil.Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa din Brăila:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri