Video. Accident teribil în Iași între un TIR și un autoturism. Trei oameni au murit

Trei vieți au fost curmate, într-o clipă, în urma unui accident groaznic petrecut în județul Iași, joi 21 ianuarie.. O șoferiță începătoare, de numai 19 ani, a intrat cu maşina într-o intersecţie, fără să acorde prioritate.

Autoturismul a fost lovit violent, din lateral, de un tir. Tatăl tinerei, unchiul ei și mătușa au murit, iar mama este în stare gravă.Accidentul s-a petrecut în comuna Scânteia. Tirul mergea spre Iași, pe drumul județean. Șoferița a intrat de pe o arteră secundară și nu s-ar fi asigurat la traversarea intersecţiei. Sau, pur și simplu, lipsa de experiență a făcut-o să estimeze greșit timpul necesar și distanța. Mașina a fost izbită violent.

Martor: ”Maşina mică și tirul mergeau spre Iaşi, tirul a luat mașina, care a dărâmat și troiţa”.

În maşina mică se afla întreaga familie a tinerei de la volan. Tatăl, unchiul şi mătuşa au murit pe loc.

Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iaşi: ”Din păcate trei aveau leziuni incompatibile cu viaţa şi s-a declarat decesul, este vorba despre ocupanţii locurilor din spate, în autoturism”.

Mama, care ocupa scaunul din dreapta, este la Terapie Intensivă, în stare critică. Va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală, iar medicii sunt rezervați.

Vor scăpa teferi șoferița și conducătorul tirului – un bărbat de 40 de ani. Amândoi cu răni multiple, care nu le pun însă viețile în pericol.

Martor: ”A ieșit de acolo din intersecţie, o domnișoară nu a acordat prioritate și a venit tirul foarte lansat”.Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală şi ucidere din culpă.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri