Home Noutăți VIDEO: Accident teribil în Italia. Un șofer a murit carbonizat, doi șoferi...

VIDEO: Accident teribil în Italia. Un șofer a murit carbonizat, doi șoferi români de TIR au fost răniți și trei camioane au ars

Un şofer român de TIR a fost salvat din cabina în flăcări, în Italia, în ultima clipă. Un alt român e rănit, după ce trei camioane au fost distruse de foc, pe autostrada, luni 30 septembrie.

Infern pe autostrada A32, Torino-Frejus, în zona Bardonecchia, la km 72. Trei camioane şi un autoturism s-au cicnit, apoi a izbucnit focul. Un şofer de camion a murit carbonizat în cabină, alţi trei şoferi, dintre care doi români, după cum notează Cronaca Qui, fiind răniţi.

Accidentul s-a produs într-o porţiune de autostradă pe care se executau lucrări şi o bandă era blocată. Un şofer de camion a rulat cu viteză prea mare, a schimbat banda fără să se asigure şi a intrat într-un camion, proiectat ulterior într-un Alfa Romeo, apoi în alt TIR.

După impact, camioanele au luat foc. Şoferul din Alfa Romeo l-a salvat pe unul dintre şoferii români implicaţi, care a ajuns la spital cu arsuri severe şi alte răni, dar medicii spun că viaţa lui nu e în pericol. Românul a fost dus cu elicopterul la Torino cu arsuri pe 35% din corp, fractură deschisă de antebraţ şi fractură de femur. Al doilea român e şi el rănit, dar mult mai puţin grav.

Bărbatul care a decedat în cumplitul accident era din Frejus, Franța.

Exit mobile version