VIDEO: Declarații explozive ale Denisei Manelista: “Nu am murit și nici nu sunt pe moarte. E adevărat că…”

Denisa Manelista a făcut vineri primele declaraţii despre starea ei de sănătate şi susţine că se simte din ce în ce mai bine. Cântăreaţa a negat că ar suferi de boala care a ucis-o pe Ileana Ciuculete, cu toate că are, spune ea, probleme cu ficatul.

”Am văzut câtă lume mă iubește, am primit mii de mesaje, le mulțumesc tuturor. Acum, legat de ce s-a scris în presă, nu am murit și nici nu sunt pe moarte. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, că am fost la Viena, dar nu m-au trimis acasă că nu mai am scăpare, așa cum s-a zvonit”, a explicat Denisa Manelista, prin telefon, la Acces Direct.

Florin Peşte, unchiul artistei, a dezvăluit că tânăra are în permanenţă alături de ea un terapeut homeopat, care o ajută să se ”pună pe picioare”.

Florin Peşte, unchiul Denisei, a dezvăluit că starea fetei dă semne să se îmbunătăţească şi că tratamentul funcţionează. Manelistul a spus că este extrem de optimist pentru că tânărul adus să o trateze a suferit de aceeaşi boală ca ea, dar a reuşit să se vindece cu acelaşi tratament. Unchiul Denisei a spus că terapeutul nu-i oferă doar tratamentul naturist, ci o şi ajută să-şi rezolve problemele emoţionale şi traumele din copilărie.

Manelistul a adăugat că e încrezător că Denisa se va simţi din ce în ce mai bine şi că, în câteva zile, va vorbi chiar ea despre ce i se întâmplă.

”Denisa e mai bine, atât cât se poate în condiţiile astea. Starea ei evoluează spre bine. Nu, nu poate fi vorba despre nicio strategie de marketing, însă nu vrea încă să vorbească despre asta. Vrea să păstreze discreţia. Sunt sigur că băiatul care se află lângă ea şi are grijă de ea o să o pună pe picioare. Da, urmează un tratament naturist homeopat. Băiatul care se ocupă de ea în această perioadă a suferit şi el de aceeaşi boală ca şi ea şi acum e bine. Am mare încredere în el că o va pune pe picioare. El o ajută să-şi rezolve problemele emoţionale, traumele şi frustrările din copilărie şi atunci se va reface. Să se facă ea bine şi să se pună pe picioare, asta e prioritatea noastră. În câteva zile, s-ar putea să facă un anunţ pe pagina ei oficială de Facebook şi, poate, chiar Denisa va ieşi şi va spune ceva. Să se facă ea bine şi apoi va vorbi şi va spune tot. Denisa e un copil cuminte, bun, care chiar nu merita să treacă prin aşa ceva”, a declarat Florin Peşte, omul care a descoperit-o pe Denisa Manelista şi a făcut-o cunoscută.

În urmă cu două săptămâni, vestea că Denisa Manelista suferă de aceeaşi boală cumplită care a omorât-o pe Ileana Ciuculete a căzut ca un fulger. Apropiaţii cântăreţei au evitat să vorbească despre momentele crunte prin care trece artista şi au încercat să păstreze cât mai mult discreţia în legătură cu suferinţa acesteia. Apropiaţii au confirmat însă faptul că aceasta ar suferi de ciroză hepatică şi că medicii fac eforturi uriaşe pentru a o salva.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri