Video: Fostul purtător de cuvânt al lui Ponta a bătut un senator USR

Scene incredibile la B1 TV! Mirel Palada, fost purtător de cuvânt în mandatul de premier al lui Victor Ponta, l-a bătut, la B1 TV, pe Mihai Goțiu, senator USR, și vicepreședinte al Senatului.

Cei doi au participat la emisiunea realizată de Nadia Ciurlin. După replici aprinse în direct, scandalul a început în pauza publicitară, a relatat Ciurlin, când s-au luat la bătaie. De altfel, ei au și ieșit din televiziune după incident.

“Din păcate pe pauza publicitară s-au întâmplat un eveniment extrem de neplăcut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goțiu. Ne pare rău foarte rău pentru acest eveniment, din păcate au trebuit să părăsească amândoi platoul”, a anunțat Nadia Ciurlin.

Conform informațiilor de la B1 TV, Palada i-a spart nasul lui Goțiu, umplându-l de sânge după ce i-a tras un pumn în față.
„În timpul emisiunii, Mirel Palada a intrat de mai multe ori peste mine în timp ce vorbeam, iar eu am afirmat că am intrat în politică tocmai ca să lupt cu nesimțiții de acest gen. Moderatoarea Nadia Ciurlin mi-a atras atenția să nu mai folosesc termenul nesimțit, iar eu am explicat că am respectat definiția din dicționar. După aceea, s-a intrat în pauza publicitară. Mirel Palada mi-a spus că dacă îl mai fac nesimțit ne întâlnim după emisiune, să am grijă… Eu am explicat faptul că a avut chiar comportament de nesimțit, moment în care a sărit și m-a lovit cu pumnul în față. A fost nevoie să intervină cei de acolo”, a confirmat Mihai Goțiu.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri