Video: Îngrijitoare româncă din Italia filmată când o bătea pe bătrâna pe care o îngrijea. A fost condamnată la închisoare

O femeie de origine română a fost condamnată în Italia la 4 ani de închisoare, la sfârșitul lunii decembrie,  după ce a fost filmată cum maltrata bătrâna în vârstă de 95 de ani de care ar fi trebuit să aibă grijă. Anișoara Sîngeap, în vârstă de 56 de ani, a fost arestată la începutul lunii octombrie în localitatea italiană Cava de’ Tirreni și condamnată în aceste zile la 4 ani de închisoare pentru maltratare și vătămare corporală transmite publicația Il Mattino.

Un vecin s-a prezentat la carabinieri în dimineața zilei de 27 septembrie, unde a depus o reclamație convins că bătrâna era victima unor abuzuri din partea „badantei”. El s-a plâns că de mult timp din apartamentul vecinei sale, situat pe strada Giuseppe Garibaldi, se auzeau țipete și gemete.

A fost imediat înștiințată procuratura care a dispus realizarea unor înregistrări ambientale. S-au instalat camere de luat vederi ascunse care au surprins-o pe Anișoara Sîngeap cum o lovea pe bătrână inclusiv peste cap, cu o sticlă. Pensionara, pe lângă faptul că era invalidă, avea probleme mentale și nu reușea să povestească familiei despre chinurile la care este supusă. Astfel, în rechizitoriu se specifică: „Rezultatele obținute de Procuratută au arătat, încă din primele etape ale anchetei, că victima, ale cărei facultăți cognitive reduse nu i-au permis să povestească incidentul membrilor ei de familie, a fost în permanență supusă unor maltratări din partea îngrijitoarei sale coabitante, constând în insulte, amenințări și bătăi provocate cu mâinile goale sau cu ajutorul unor obiecte.”

Îngrijitoarea româncă a fost arestată și închisă în penitenciarul din Fuorni (Salerno), iar în aceste zile Tribunalul a emis sentința prin care este condamnată la 4 ani de închisoare pentru faptele comise.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri