VIDEO: O româncă s-a asezat pe linia de metrou în Roma, încercând să-și ia viața

Momente dramatice au avut loc miercuri, 15 ianuarie, în stația de metrou Manzoni de pe linia A din Roma unde o tânără româncă în vârstă de 27 de ani a încercat să-și pună capăt vieții, dar a fost salvată de doi pasageri prezenți pe peron, relatează Fanpage.

Într-un moment de disperare, conaționala noastră s-a aruncat pe liniile de metrou când mai erau doar două minute până la sosirea trenului. A fost salvată de doi bărbați care nu au ezitat să-i sară în ajutor evitând astfel o tragedie. Tânăra a fost transportată la spital.

Totul s-a petrecut în jurul orei 15:00. Tânăra femeie se afla în stația de metrou Manzoni, când, în văzul tuturor celor prezenți, s-a aruncat pe liniile de tren apucându-se cu mâinile de cap și făcând pași disperați înainte și înapoi. Situația era una dramatică, tabela electronică afișa numai două minute până la sosirea următorului convoi de tren.

Reacția spontană a doi bărbați curajoși i-a salvat însă viața româncei noastre. Cei doi au sărit la rândul lor pe liniile metroului, au luat-o în brațe și au urcat-o înapoi pe peronul stației, îndepărtând-o ​​de orice pericol. Ceilalți pasageri le-au dat o mână de ajutor pentru a ridica-o în grabă pe peron și în același timp au anunțat poliția și salvarea.

Tânăra a fost transportată la spitalul San Giovanni de cadrele medicale de la 118 care au sosit cu o ambulanță la fața locului. Cei doi pasageri care au salvat viața femeii românce sunt considerați a fi eroi, pe drept cuvânt, de presa italiană.

Video publicat de Il Corriere della Città cu momentele în care tânăra româncă s-a aruncat pe liniile de metrou:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri