VIDEO: Patru români au ars de vii în Ungaria în urma unui cumplit accident, în urma căruia au murit șapte oameni

O familie din România, cu doi copii, și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație, pe autostrada M5 din Ungaria care a avut loc luni 28 octombrie.  Șapte oameni au murit în total a transmis Digi 24 care citează presa ungară.

Totul, după ce un TIR scăpat de sub control a lovit un parapete, apoi s-a ciocnit de două mașini care circulau din sens opus și toate vehiculele au luat foc. Toți pasagerii din cele două autoturisme lovite au murit.

Ambele mașini erau înmatriculate în alte țări decât Ungaria, iar una dintre ele, marca Skoda, are plăcuțe românești de înmatriculare. În ceea ce-l privește, șoferul TIR-ului a supraviețuit accidentului. El trebuie să explice în ce condiții a scăpat camionul de sub control și în funcție de anchetă, poate fi inculpat pentru omor din culpă.

Consulatul General al României la Szeged a confirmat că patru din victimele accidentului sunt din România într-un comunicat de presă.

Consulatul General al României la Szeged urmărește îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 28 octombrie 2019, în regiunea Csongrad, accident soldat cu decesul a patru cetățeni români.

Reprezentanții oficiului consular au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la identitatea persoanelor implicate și circumstanțele producerii accidentului.

Până la acest moment, la nivelul consulatului nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară.

Reprezentanții Consulatului General al României la Szeged monitorizează cu prioritate situația și se află în contact cu autoritățile locale, fiind pregătiți să acorde asistență consulară în vederea îndeplinirii formalităților de eliberare a documentelor necesare repatrierii trupurilor neînsuflețite”, se spune în comunicat. Vezi mai jos imagini de la locul tragediei publicate de presa maghiară:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri