Video – Presa italiană a publicat imagini de la accidentul cu patru tineri români morţi în Italia. Doi dintre ei erau fraţi

Presa din Italia a publicat imagini video de la accidentul teribil în care au murit patru tineri români, între care doi fraţi de 14 şi 17 ani. Tragedia s-a produs în această dimineaţă, duminică, 14 iulie, la Sant’Andrea, în provincia Forli – Cesena.

Vă reamintim că maşina în care se aflau cei patru tineri români, un Seat Leon, s-a răsturnat într-un șanț în via Dismano în Sant’Andrea, după ce şoferul de 35 de ani a pierdut controlul volanului.

Impactul a fost atât de puternic încât toţi cei patru băieţi, rezidenţi în provincia Forlì – Cesena, între care doi fraţi minori, au murit pe loc.

Corriere Romagna a publicat un video dramatic filmat la scurt timp de la producerea tragediei.

Poliţiştii italieni au anunţat ca posibile cauze ale tragediei viteza excesivă şi faptul că şoferul ar fi adormit la volan. Maşina ar fi lovit un parapete aflat pe marginea drumului, după care s-ar fi răsturnat într-un şanţ. Toţi cei patru tineri, între care doi fraţi minori, au murit pe loc. Vezi mai jos imaginile video:

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,097FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri