VIDEO: Probleme mari pentru un șofer român de TIR în Italia. Prins băut pe contrasens pe autostradă

Un șofer român de TIR a provocat debandadă pe o autostradă din Italia, unde a mers 2 kilometri pe contrasens. Bărbatul, care era băut, a avariat apoi parapetul încercând să intre pe sensul regulamentar, ca să ajungă în Franța.

Incidentul a fost raportat pe Autostrada A10 din Italia. Șoferul român de TIR a intrat pe contrasens și a mers 2 kilometri, între Sanremo și Arma di Taggia a transmis publicația italiana Telenord.

Din fericire, nu s-au înregistrat accidente. Potrivit ziarului local sanremonews.it, când și-a dat seama de situație, românul a avariat parapetul, pentru a intra pe celălalt sens, cu gând să ajungă în Franța.

Alarmați, șoferii din trafic au sunat la poliție, iar șoferul de TIR a fost oprit în apropiere de frontiera franceză. Românul a fost supus alcooltestului, iar rezultatul a fost 2 mg/l alcool pur în aerul expirat, spune ziarul imperiapost.it.

Bărbatul e cercetat acum de poliția italiană și riscă să-și piardă permisul și să facă față și altor acuzații, pentru că a pus în pericol viețile șoferilor de pe Autostrada A10. Vezi mai jos imagini publicate de presa italiana.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,107FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri