VIDEO: Reportaj despre viața a 600 de muncitori români în Germania: Condiții precare de muncă, igrasie și mizerie în locuințe

Condiții precare de muncă, igrasie și mizerie în locuințe: așa arată viața de zi cu zi a multor lucrători est-europeni la abatorul Tönnies, din Germania. Alina Kühnel de la Deutsche Welle a fost la fața locului.

Din cauza focarului de coronavirus, izbucnit la acest abator, la care lucrează sute de români, în întreaga regiune a fost impus un nou lockdown.

Cine-i vinovat și de ce nu s-au luat măsuri până acum, deși condițiile precare de trai și de muncă ale muncitorilor din România și alte state est-europene erau destul de cunoscute și înainte?

Jurnalista DW Alina Kühnel investighează subiectul de peste trei ani și a fost la Rheda-Wiedenbrück, în orașul unde se află sediul central al concernului Tönnies.

Într-o localitate din apropiere, unde locuiesc în jur de 600 de muncitori români care lucrează la acest concern, Alina Kühnel a văzut „oameni în spatele unor garduri”, asaltați de camerele video ale jurnaliștilor.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri