VIDEO / Român scandalagiu, imobilizat de polițiștii spanioli, în aplauzele celor care au asistat la scenă

Un cetățean român a fost imobilizat și dus în arest, după ce s-a răstit la polițiști. Incidentul a avut loc, miercuri, în localitatea Aviles din Spania, iar la finalul ”ostilităților” oamenii de ordine au fost aplaudați de la ferestre de cei care au asistat la întreaga scenă, a transmis publicația spaniolă El Comercio.

Românul a devenit obraznic în momentul în care a fost întrebat de polițiști de ce stă pe stradă, deși starea de urgență instituită în Spania din cauza pandemiei de coronavirus îi interzice acest lucru.

Nu numai că bărbatul nu a dat un răspuns ”plauzibil” oamenilor legii, dar a și ripostat devenind violent, motiv pentru care a fost imobilizat de către cinci agenți de pază. Aflat în apropiere, un prieten al scandalagiului a încercat să aplaneze conflictul, însă bărbatul a fost pus la pământ, apoi a fost băgat în mașină și dus la secția de poliție.

Oamenii care au urmărit incidentul de la ferestre au început să aplaude frenetic, în momentul în care bărbatul a fost imobilizat de către forțele de ordine. Potrivit El Comercio, românul este cunoscut în zonă ca cerșetor în fața unui supermarket din apropiere.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,106FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri