VIDEO: Șofer român a trecut prin mari emoții în Spania, după ce s-a răsturnat cu TIR-ul

Un şofer român a rămas cu braţul prins sub cabină, după ce s-a răsturnat cu TIR-ul pe o autostradă din Spania. În cabină mai erau al doilea şofer şi vărul acestuia. Cei doi au scăpat cu răni minore şi cu sperietura. Unul dintre ei a povestit dinamica accidentului a relatat Observator.TV.

Camionul românesc s-a răsturnat luni după-amiază, 16 iulie,  pe A8, în Spania, în dreptul oraşului Gijon. Transporta pe platformă mai multe autoturisme, venind cu ele din Germania. Pe o coborâre, pe carosabil umed, şoferul a pierdut controlul volanului, camionul a intrat în balans şi s-a răsturnat de-a latul sensului de mers.

Cabina a căzut pe portiera din dreptul şoferului, iar braţul acestuia a rămas prins între cabină şi asfalt. Pompierii au folosit o pompă hidraulică pentru a-l elibera pe român. Transportat la spital, el e în afara vreunui pericol vital.

Al doilea şofer spune că în afară de pagube, toţi cei trei români s-au ales cu spaima trăită în momentul în care TIR-ul s-a răsturnat. Autostrada a fost blocată timp de 9 ore, toate autoturismele transportate fiind avariate.

Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa spaniolă:

 

en
Videos

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri