VIDEO Șofer român de TIR bătut crunt de patronii spanoli și amenințat cu moartea

Un şofer român de TIR a fost bătut de patronii pentru care lucra, în Spania. Aceştia, trei fraţi, l-au ameninţat cu moartea, dacă face plângere la Poliţie. Românul a ajuns însă în faţa agenţilor şi le-a spus totul a relatat Observator.

Tânărul şofer de TIR român cu nick-nameul Sakke Gb, cunoscut în lumea camionagiilor pentru vlogul sou dedicat camioanelor, a fost victima patronilor pentru care lucra, în Spania. Aşa susţine Truckerboy, un coleg şi prieten român, şi el vloger cu tematică similară.

“Din pacate si in tari din vest patronii din transport se cred mai presus de orice. Colegul Sakke GB tocmai a fost batut de 3 frati spanioli ce detin o firma de transport in zona Toledo dupa o discutie banala la sediul firmei. Totodata a fost amenintat cu moartea el si familia acestuia daca se va duce la politie sa reclame. I-au fost luate cheile de la casa, masina, telefonul. Momentan colegul nostru este la spital iar politia a fost anuntata.

Firma se numeste IRON LOGISTICS S.L parte a HMS Toledo

Am mai spus-o de multe ori ca industria asta este o jungla si niciun regulament sau vreo lege nu o poate controla iar cei care fac cele mai mari sacrificii sunt soferii. Plecati cu zilele, saptamanile sau lunile de acasa, pe salarii de cacat, conditii de munca jalnice, vanati de toata lumea pentru orice greseala si considerati proprietatea unor patroni lipsiti de orice scrupule.”, a povestit Truckerboy citat de publicația mai sus menționată. Vezi mai jos marturia Video a șoferului român de TIR publicată pe youtube  sambata 18 ianuarie.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri