VIDEO: Tragedie într-o clădire locuită de 19 români în Germania. Doi oameni au murit în urma incendiului

Mai mulți români au fost surprinși de un puternic incendiu într-o casă din orașul Krefeld, în Germania, joi 12 septembrie. Două persoane au murit în focul care a devastat imobilul cu mai multe apartamente. Identitatea morților nu a fost precizată, deocamdată.

Incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul 3 al clădirii din Krefeld. Potrivit polițiștilor germani, citați de Bild, în imobil locuiau doar cetățeni străini, 19 români și un sârb. Însă nu este clar, deocamdată, câți dintre ei erau acasă.

”Câte persoane se aflau în casă în momentul incendiului, urmează să stabilim”, a precizat un purtător de cuvânt al poliției locale, mai spune Bild.

Doi oameni au murit în incendiu

Focul a pornit joi dimineață, în jurul orei 03.00, când locatarii dormeau. Treziți din somn de fumul gros și de zgomote, oamenii au încercat să fugă panicați.

Doi locatari, un bărbat și o femeie, au murit în flăcări. Identitatea celor două victime nu a fost însă precizată. Alte 7 persoane au fost salvate din clădirea în flăcări de către echipele de urgență.

Focul, stins după 5 ore

Pentru pompieri, intervenția a fost extrem de dificilă, mai ales că scara din lemn a casei vechi de 100 de ani a ars complet. Din cauza pericolului, trei case învecinate au fost, de asemenea, evacuate.

Conform ziarului nzr.de, 70 de pompieri din Krefeld și localitățile învecinate au fost chemați să intervină. Au reușit să controleze focul abia după 5 ore de eforturi.

Cauzele incendiului sunt, deocamdată, necunoscute. Din cauza pagubelor mari care au fost provocate de foc, clădirea e acum în pericol de prăbușire, au avertizat anchetatorii germani.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,096FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri