Home Români de pretutindeni VIDEO: Un român de 52 de ani s-a sinucis după ce soția...

VIDEO: Un român de 52 de ani s-a sinucis după ce soția sa a divorțat și a plecat în Italia

Un bărbat de 54 de ani din județul Suceava, a fost găsit spânzurat în locuința sa din comuna Dornești, descoperirea macabră fiind făcută de un vecin care a venit să-l roage să-l ajute la muncă.

Conform  SuceavaNews.ro, bărbatul găsit mort și-ar fi luat viața din cauza singurătății, acesta suferind cumplit după ce soția sa a divorțat de el și a plecat în Italia, luând și copilul lor cu ea.

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 54 de ani a fost găsit de un vecin care a sunat imediat la 112. Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață, bărbatul fiind mort deja de 2 zile la data descoperirii cadavrului.

Criminalistii au gasit in casa, pe o masa, si un bilet de adio in care barbatul multumea celor care l-au ajutat si si-a cerut iertare pentru ca nu a mai putut continua a relatat portalul informatiata.ro.  Trupul neinsufletit a fost preluat pentru efectuarea necropsiei. Vezi mai jos un video de la locul tragediei și declarațiile vecinilor. 
Exit mobile version