Home Noutăți VIDEO: Un șofer de TIR a murit ieri după ce a intrat...

VIDEO: Un șofer de TIR a murit ieri după ce a intrat într-o casă, pe DN6

Un accident deosebit de grav a avut loc luni, 1 iulie,  în județul Dolj. Un tir scăpat de sub control de șofer a intrat într-o casă.
Șoferul a murit pe loc, iar o fetiță de 7 ani, aflată în altă mașină, pe care a acroșat-o înainte de a intra în imobil, a fost rănită, a informat Mediafax.

 „Şoferul TIR-ului, în vârstă de aproximativ 60 ani, a fost găsit încarcerat şi decedat, iar fetiţa cu mici traumatisme la nivelul capului. Fetei i se acorda primul ajutor medical şi va fi transportata la UPU”, au spus reprezentanţii ISU Dolj.

TIR-ul are o capacitate de 12 tone şi era gol. Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs după ce şoferul, care mergea spre Filiaşi, ar fi încercat să evite o maşină care staţiona pe carosabil.

„Pe DN6, în Brădeşti, conducătorul unei autoutilitare, care se deplasa în direcţia Craiova către Filiaşi, a încercat să evite impactul cu un autoturism staţionat pe prima bandă, a lovit, totuşi, acest autoturism şi a părăsit partea carosabilă, lovind un imobil”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Dolj.

Exit mobile version