VIDEO:Accident teribil în București. Un copil de 11 ani a murit strivit de roțile unui TIR pe trecerea de pietoni. Cum s-a produs tragedia

Un accident deosebit de grav a avut loc în București ieri seară, joi 17 decembrie. Un copil de 11 ani a fost victima a trei șoferi care în mod accidental au participat la moartea micuțiului. Nenorocirea a avut loc pe strada Turnu Măgurele, după ora 19:00.

Poliția a anunțat ieri seară un accident al cărui victimă a fost un copil de 11 ani. Martorii au solicitat apelul de urgență 112 pentru a chema ajutoare. Potrivit martorilor, băiatul a fost accidentat de un șofer, pe strada Turnu Măgurele, iar mai apoi a fost proiecta pe sensul opus, unde a fost lovit de o altă mașină, iar mai apoi a ajuns sub roțile unui TIR. Din păcate, copilul nu a mai avut nicio șansă nicio la viață.

Toți șoferii implicați în accident au fost verificați cu aparatul etilotest, iar rezultultatul a fost negativ. În momentul de față se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a desfășurat tragicul accident.

Traficul a fost oprit pe ambele sensuri, astfel că participanții la tafic au fost redirecționați către rute ocolitoare. Mai mullte persoane au distribuit poze de la fața locului pe pagina de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”. În imagini se poate observa că la la locul accidentului s-au prezentat mai multe echipaje de poliție, pompieri, criminaliști, strada îmbrăcând culoarea roșie a mașinilor de intervenție.

Martorii nu au rămas indiferenți

Sute de oameni și-au exprimat indignarea și regretul pentru copilașul care a murit nevinovat. Bărbați și femei, mame sau viitoare mame au făcut apel la șoferi pentru a spori atenția la volan, în special în aproprierea trecerilor de pietoni.

“Doamne Dumnezeule!Sunt mam, pieton și șofer și mă rog la Dumnezeu să nu mă aflu vreodată într-o astfel de situație. Din niciun punct de vedere. Ne trebuie tuturor un pic mai multă atenție.
Păcat de acest suflet nevinovat!”, “Atât de nedrept si înfiorător de greu pentru cei rămași! Dumnezeu să dea putere părinților și zbor lin printre ingeri sufletului plecat!”, au spus câteva persoane pe pagina de Facebook dedicată informațiilor despre traficul din București și Ilfov.

O altă persoană a povestit că a fost martoră la momentul în care șoferii erau testați pentru alcoolemie: “Am văzut și reacția șoferului de pe tir. A fost testat cu aparatul etilotest, a suflat cu hotărâre și multă încredere apoi cu multa tristețe dădea explicații polițiștilor și spunea cu îndârjire că a făcut tot ceea ce i-a stat în putință să evite tragedia. Din păcate….astea sunt șoselele noastre și ăștia sunt oamenii…oare cum poți alerga că un bezmetic cu o mașină destul de slabă tehnic care frânează și acum la fel că Dacia 1310 …?”, au fost câteva dintre comentariile transmise de membrii grupului de șoferi.

Vezi mai jos imagini de la fața locului (sursă: Facebook: Nicu Comandatu)

 

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,104FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri