Zeci de migranți, depistați într-un TIR condus de un român care efectua un transport în Germania

Treizeci și șapte de cetăţeni din India, Pakistan si Afganistan au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră din Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II ascunşi într-un TIR condus de un șofer român.  

Joi, 25 noiembrie, ora 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean român la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în România.

Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta piese auto pentru o societate din Germania.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al compartimentului pentru marfă, unde au fost descoperiţi, ascunşi,  37 de cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului iar, la verificări, poliţiştii de frontieră au stabilit că 35 dintre ei sunt cetăţeni din  India, iar ceilalţi doi provin din Pakistan și Afganistan, majoritatea solicitanți de azil în România.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri