Zeci de români au atacat o secție de poliție din Germania. Încercau să elibereze un membru al familiei acuzat că a violat un copil

Zeci de români au atacat secția de poliție din localitatea Hausham, districtul Miesbach din sudul Bavariei, în încercarea de a scoate din arest un membru al familiei în vârstă de 22 de ani care fusese acuzat că a violat un copil de 4 ani într-o toaletă.

Un judecător emisese pe 9 august 2021 un mandat de arestare pe numele tânărului, existând dovezi clare că a abuzat de copil.Polițiștii au respins atacul cu bastoane și gaze lacrimogene, doi dintre ei fiind răniți în urma luptei cu clanul de români format, potrivit presei germane, din 20-30 de membri.

De partea celaltă, trei membri ai bandei de români, care se afla în trecere prin localitate, au fost ușor răniți. Unul a ajuns la spital.

Ușa sediului poliției din localitate a fost smulsă din țățâni, iar ofițerii au fost atacați cu pietre și șlapi. Purtătorul de cuvânt al poliției, Martin Emig, a declarat că „nu am mai experimentat niciodată un astfel de atac”.

Asediul a avut loc pe data de 10 august, dar polițiștii nu s-au lăsat intimidați și au chemat în ajutor colegi din alte orașe, inclusiv din München, potrivit publicației Passauer Neue Presse. În total, 135 de polițiști au luat parte la acțiune.

Aceștia au încercuit rapid banda de români într-un parc din localitate unde-și aveau parcate mașinile, patru dintre ei fiind arestați pentru diferite infracțiuni.

Toți membrii clanului au fost identificați, iar situația a fost dezamorsată în jurul orei 13.30, conform unui purtător de cuvânt al Poliției.

Patru lideri ai grupului, toți cetățeni români, au fost arestați. Procurorii îi acuză, printre altele, de vătămare corporală gravă, ultraj, împotrivire la arestare, acte sexuale în fața unui minor etc.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,103FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri