Zi de luni neagră pentru românii din Italia. Trei români morți într-o singură zi

Zi neagră pentru comunitatea românească din Italia, luni, 9 iulie. Un tânăr de 18 ani a fost lovit mortal de un tren, un român de 31 de ani a murit după ce a căzut de la balcon și altul a fost ucis de un conațional.

În dimineața zilei, de luni, 9 iulie, un tânăr român în vârstă de 18 ani, cu inițialele F.C., a fost ucis de trenul regional care face legătura între Genova și Ventimiglia (Liguria). Cumplitul accident s-a produs în zona Nervia, în jurul orei 8:00, dimineața.

Tânărul român a fost lovit mortal de trenul care tocmai intra în gara din Ventimiglia. Sunt încă în curs de cercetare motivele pentru care conaționalul nostru se afla în apropierea șinelor de cale ferată.

Brigada de pompieri și personalul medical de la 118 au intervenit la fața locului, dar nu a mai fost nimic de făcut pentru tânărul român care și-a pierdut pe loc viața, informează imperiapost.it.

Un român fără adăpost a fost bătut până la moarte cu un baston de către un conațional

Un bărbat de origine română, fără adăpost, a fost ucis de către un alt român cu mai multe lovituri de baston în noaptea de 8 spre 9 iulie, la Roma, într-o zonă centrală a capitalei, în fața Ministerului Educației, cartierul Trastevere.

Trecătorii au semnalat la 112 faptul că doi bărbați erau implicați într-o bătaie, dar când forțele de ordine au sosit la locul semnalat, pentru unul dintre ei nu mai era nimic de făcut. Personalul medical de pe ambulanță nu a putut decât să constate decesul acestuia.

Celălalt bărbat român implicat în litigiu, a fost găsit rănit, la câțiva metri depărtare. A fost transportat de urgență la spital, informează cotidianul Il Giornale.

Un alt tânăr român în vârstă de 31 de ani, a murit după ce a căzut de pe balconul casei sale.

Și-a pierdut viața după un zbor de câțiva metri de la balconul propriei locuințe, un tânăr român de 31 de ani, rezident la Avezzano, în provincia Aquila din Abruzzo. Incidentul ar fi avut loc în primele ore ale dimineții de luni, 9 iulie.

Alarma a fost dată de locatarii blocului din via Saragat, care au văzut la un moment dat corpul conaționalului nostru zăcând la pământ. Au cerut imediat ajutor la 118 dar pentru bărbatul român nu s-a mai putut face nimic, a murit în urma impactului cu solul.

Anchetatorii încearcă să reconstitue dinamica faptelor. Nu se cunoaște încă amănuntele care au dus la tragicul incident dar se presupune că este vorba despre o sinucidere. De asemenea, nu se știe dacă tânărul era împreună cu alte persoane acasă în momentul când a căzut, sau dacă a fost singur și gestul său reprezintă o acțiune a deciziei de a-și lua viața.

Agenții secției de poliție din Avezzano investighează cazul,  a relatat Abruzzo Live.

Related Articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
3,105FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri